27/2 2014 kl. 10:26 Bus udbrændte i Aalborgs vestby

En bus der holdt på en plads overfor marine museet i Aalborgs vestby, brød torsdag formiddag i brand. Brandvæsenet kunne hurtigt konstatere at bussen var tom, så ingen mennesker kom noget til ved branden, men bussen udbrændte.Fotograf : Jean

25/2 2014 kl. 14:56 Bilist overrasket af skarpt sving ved Kaas.

En bil med to personer i, havnede tirsdag eftermiddag i grøften på Tranekærvej ved Kaas. Uheldet skete, da bilisten blev overrasket af et skarpt sving på vejen, bilen skred ud og endte i grøften.
Føreren af bilen havde ondt i nakken, og Beredskab Jammerbugt klippede taget af bilen, for at få bilisten skånsomt ud. Bilisten blev efterfølgende kørt på sygehuset, mens passageren i bilen ikke kom til skade ved uheldet.


Fotograf : Thomas

25/2 2014 kl. 9:34 Færdselsuheld på Universitetsboulevarden i Aalborg

To biler stødte tirsdag formiddag sammen på broen over motorvejen på Universitetsboulevarden i Aalborg. Den ene bil væltede om på taget ved ulykken, men redningsmandskabet fik den forholdsvis hurtigt og sikkert vendt rundt, mens kvinden stadig sad i bilen, hun var blevet reddet af sin sele. En paramediciner hoppede ind i bilen, hjalp og beroligede kvinden mens bilen blev vendt. Derefter kunne Beredskabscenter Aalborg frigøre kvinden.

Ingen personer kom alvorligt til skade ved ulykken.

Fotograf : Jean

19/2 2014 kl. 16:00 Ældre hus nedbrændte ved Birkelse.

En beboer på Fristrup Kærvej opdagede onsdag eftermiddag, at det røg fra naboens hus på en ældre ejendom, og han fik alarmeret brandvæsnet. Da brandvæsnet fra Aabybro ankom til stedet, var huset overtændt.
Der blev rekvireret en ekstra tankvogn fra Brovst med vand. Stuehuset på den ældre ejendom nedbrændte til grunden. Der var ikke nogen hjemme, da branden brød ud, og branden er muligvis opstået ved en varmeblæser.


Fotograf : Thomas

19/2 2014 kl. 8:21 Bil og lastbil kørt sammen i Øster Hassing

En 21-årig kvinde og hendes barn blev onsdag morgen kørt til Aalborg Universitetshospital men mindre skader efter et trafikuheld på Houvej i Øster Hassing. Kvinden der kørte i en personbil mistede herredømmet over bilen ved et helleanlæg hvor en lastbil var på vej i gennem, de resulterede i at personbilen ramte skråt ind under lastbilen.Fotograf : Jean

17/2 2014 kl. 23:40 Bil kom på stor flyvetur i voldsom ulykke.

Mandag nat kort før midnat skete der et færdselsuheld tæt ved havneområdet i Aalborg Øst. Er bil fløj 15-20 meter igennem luften inden den landede på den anden side af en jordvold på en mark.

Hvordan ulykken var sket vides ikke.

Én person blev kørt til Aalborg Universitetshospital.
Fotograf : Jean

12/2 2014 Hæveautomat sprægt i luften

En hæveautomat ved Sparekassen Vensyssel i Brønderslev blev natten til onsdag sprængt i luften af ukendte gerningsmænd. Gærningsmændende havde sprængt automaten i luften ved hjælp af gas, men så vidt vides havde de ikke fået noget ud af det, andet end en ødelagt automat, da der ikke var sprængt hul til den panserede pengeboks. Der havde været en person inde i banken, formentlig for at se efter om der var penge at tilgå fra den side af automaten efter sprængningen.Fotograf : Martin

5/2 2014 Brandvæsenet kaldt ud til den samme adresse to gange indenfor fem timer.

Beredskab Jammerbugt blev lidt efter middag, for anden gang kaldt ud til brand på samme adresse på Industrivej i Aabybro.
Da de ankom til stedet viste det sig at røgudviklingen kom fra nogle ledninger der var brændt over ved en ventilator på taget og som derfor gav en brændt lugt i bygningen.
Fotograf : Ove

2/2 2014 kl. 2:04 Bil trillet rundt på spejlglat vej

En bil trillede rundt i et solouheld natten til søndag på Tylstrupvej, mellem Tylstrup og Hjallerup.

Billisten havde mistet herredømmet over bilen i en svag kurve hvor efter bilen kørte ud i noget sne og trillede rundt på taget hvor den endte halvt i en indkørsel og halvt ude på kørebanen.

Billisten var forsvundet fra stedet da politiet nåede frem.

Fotograf : Jean

1/2 2014 kl. 12:33 Bil kørte fast i havet ved Saltum.

Lørdag middag kørte vw touareg fast i vandkanten på stranden lidt nord for Saltum.
Bilen sad fast lidt ude i vandet, og vandstanden begyndte at stige. Der var 2 personer i bilen og de ringede efter hjælp.
Der blev sendt redningsbåd, ambulance, paramediciner, insatsleder fra beredskabet i Jammerbugt og politi til stedet, og Falck rekvirerede Pandrup autoservice der hurtigt var fremme og fik bilen trukket i land igen.
Ingen personer kom til skade, men bilen tog en del skade af alt det saltvand, og Pandrup autoservice sørgede for at bilen blev kørt på værksted.

Fotograf : Thomas

1/2 2014 kl. 7:34 Lastbil endte i grøften på E45

En lastbil kørte lørdag morgen en vejen på E45 mellem Hjallerup og Lyngdrup afkørslerne i sydgående retning.

Chaufføren havde mistet herredømmet over bilen og kunne ikke få den ud af sneen igen. Han endte dermed i grøften.

Han kom ikke alvorligt til skade ved uheldet.


Fotograf : Jean
Siden dannet p: 0.04 sekunder