5/12 2013 kl. 21:00 Bilbrand på Thistedvej i Nørresundby

Torsdag aften udbrændte en bil på Thistedvej 119 i Nørresundby. Hvordan branden er opstået vides ikke.

Fotograf : Jean

5/12 2013 Stormen Bodil satte sit præg på Aalborg og Nørresundby

Torsdag aften rasede stormen Bodil over hele landet. Også i Nordjylland havde beredskabet og politiet rigtig travlt. Bla. var de en tur i Prinsensgade, som blev spærret af, da man var bange for at en mur højt oppe, ville falde ned. Desuden mistede et hus på Hadsundvej 111 dele at sit tag. En campingvogn på Strubjerg i Nørresundby. Bog & Idé ved Nytorv i Aalborg, mistede også en 3-4 store butiksruder. Derudover, var der en masse væltede trærer mm.

Fotograf : Jean

24/11 2013 kl. 2:25 Billist slap heldig fra solo ulykke ved Halvrimmen.

Lørdag nat kom en bilist ud i rabatten og mistede herredømmet over sin bil, bilen kørte i grøften og trillede rundt et par gange, inden den landede på alle fire hjul igen.
Ulykken skete på Thistedvej ved Halvrimmen. Billisten fik et par små skrammer, men kom ellers ikke til skade ved ulykken, billisten blev i ambulance kørt til tjek på sygehuset i Aalborg.Fotograf : Thomas

19/11 2013 kl. 11:22 Større spild af dieselolie ved Trafikcenter Sæby.

En lastbil der tankede diesel ved Trafikcenter Syd ved Sæby, glemte tirsdag tilsyndelande at skrue dækslet på igen, inden at han kørte.
Det resulterede i at der blev spildt dieselolie over et større område fra Trafikcenteret, igennem rundkørslen og ned ad tilkørslen til motorvejen mod Frederikshavn.
Fotograf : Ejvind

15/11 2013 kl. 11:24 Stjålet teleskoplæsser væltet ved Birkelse.

Natten til fredag blev en teleskoplæsser stjålet fra en byggeplads i Aabybro. Først kører tyvene til 7-Eleven i Aabybro, hvor de stjæler et bur med gasflasker. Derefter kører de til Tranumvej ved Birkelse, hvor de kører i grøften, teleskopslæsseren vælter om på siden, og tyvene stikker af. Efterfølgende finder 5 indbrud/indbrudsforsøg sted i nærområdet. Teleskoplæsseren tilhører et stilladsfirma.
Kran Ringen fik med en mobilkran rejst teleskoplæsseren op, og løftet den op på en lastbil. Aabybro Brandvæsen tog sig af en mindre olie-forurening i grøften.


Fotograf : Thomas

12/11 2013 kl. 7:01 Motorvej E39 lukket, i morgentrafikken, pga. brændende lastbilanhænger

En lastbilanhænger brød omkring kl. 7 tirsdag morgen i brand på motorvej E39 ved Brønderslev.

Branden betød at motorvejen måtte lukkes i over én time, mens oprydningsarbejdet stod på.
Anhængeren var fyldt med dagligvarer. Det tog brandfolkene en del tid at få bugt med ilden, da det brændte mellem de mange varer og de var derfor nød til at skovle dem ud, mens der blev sprøjtet vand på.

Kun lastbilanhængeren udbrændte, da chaufføren var vaks til at få selve lastbilen koblet hurtigt af og kørt lidt væk. Hvad årsagen til branden er vides ikke.

Fotograf : Jean

11/11 2013 kl. 00:21 Gård ved Jerslev udbrændte.

Natten til mandag opstod der brand på en gård på Hjulskovvej ved Jerslev.
Bygningen var allerede overtændt da Brandvæsnet fra Brønderslev nåede frem, en del grise der var i bygningen blev bjerget ud men måtte senere aflives.
Endnu et slukningstog fra Brønderslev blev tilkaldt samt Falck fra Dronninglund assisterede med en tankvogn, og beredskabsstyrelsen opsatte lys samt opfyldte iltflasker.
Det er uvist hvordan branden er opstået, ingen mennesker kom til skade ved branden.Fotograf : Ejvind

8/11 2013 Glatte veje skabte problemer for morgen trafikken.

Flere steder i nordjylland var der fredag morgen trafikale problemer pga. glatte veje. På Egensevej ved Storvorde skete der et uheld som formentlig skylles en overraskende glat vej.
Ingen personer kom alvorligt til skade.


Fotograf : Jean

3/11 2013 kl. 15:35 Anmelder troede damp fra flisdynge var røg i Tranum Klitplantage.

Brandvæsnet fra Brovst blev søndag eftermiddag kaldt ud til en naturbrand på Klithusevej i Tranum Klitplantage.
Det viste sig, at det var damp fra en stor flis dynge på Sandmosevej, flisen udvikler lidt varme og det får flisen til at dampe.
Brandvæsnet kunne ikke foretage sig noget, og returnerede til stationen 5 minutter efter ankomst.Fotograf : Thomas

2/11 2013 kl. 22:15 Kassevogn i solouheld på Hornumvej ved Farsø

En varevogn kom lørdag aften på afveje og blev totalskadet ved et solouheld. Føreren er af en eller anden årsag kommet ud i rabatten, hvorefter bilen trillede rundt og landede i grøften. Beredskabet fra Vesthimmerland blev kaldt til uheldet, de samlede bla. olie op fra grøften.
Politiet ledte efter føreren af bilen, da han ikke var ved bilen da mandskabet nåede frem, men uden held.
Fotograf : Jean

31/10 2013 kl. 9:11 Grise reddet ud fra brændende gård.

En større gård ved Vester Hjermitslev blev voldsomt hærget af en brand torsdag. Der var mellem 6-700 grise i bygningerne da branden opstod, som dog med mange menneskers hjælp blev reddet ud, op dog måtte en 10-20 stykker aflives på stedet.
En del af de resterende grise, blev kørt direkte til slagteriet.

I alt tre længer brændte ned på gården, mens det lykkedes brandvæsenet at sikre at stuehuset ikke kom noget til.
Fotograf : Jean
Siden dannet p: 0.05 sekunder